Par med bärbar dator studerar relationer

 

Hej igen!

Du kanske känner till uttrycket "aprilväder". I april kan vädra skifta snabbt mellan solsken och hagel. Väderleken kan skifta i våra relationer också, ömsom sol och värme, ömsom blåst och regn.

Då är det suveränt att ha sin inre kärleksguide att ta till hjälp. Mer om detta nedan i denna lektion av Relationsskolan.

Med kärlek,
Relationsskolan.se

Din inre kärleksguide!

Har du tänkt på vilken skillnad det är när något kommer till dig från hjärtat istället för från hjärnan. Det finns ju ett uttryck "jag talar från hjärtat". Hur gör du när du talar från hjärtat? Hur vet du att du talar från hjärtat?Du har en fantastisk guide inombords som kan vara din ledsagare, din nyckel till djupare, kärleksfullare och livfullare relationer. Det är också så att när du talar ur hjärtat så sårar du inte, dömer inte och du är inte rädd.I en relation så är det oerhört viktigt att man ofta talar från hjärtat, det är ju så lätt att såra varandra och ett bra sätt att läka såren är att tala från hjärtat. Vår hjärna är en fantastisk medhjälpare som vi har, vi behöver dock lära oss styra vår hjärna och våra tankar vid behov då den ibland målar upp saker som egentligen inte är så viktiga. Hjärtat vet vad som är viktigt.Tala medvetet från hjärtat minst en gång varje dag som träning i en månad. Reflektera gärna hur det påverkar din omgivning positivt så att du blir stärkt i att fortsätta vara öppen och tala från hjärtat.

Artikel: Hjärtats fenomenala kraft!

Detta nummers artikel handlar om den inneboende kraften i vårt hjärta som guide i vårt liv i allmänhet och vårt kärleksliv i synnerhet. Artikeln hittar du som vanligt på nedanstående länk. Om du inte kan klicka på länken kan du också kopiera den och klistra in i din webbläsare.

http://www.lycka.se/hjaertats-fenomenala-kraft.htm

Som alltid kan du där också ladda hem texten så att du kan skriva ut den eller läsa den i lugn och ro på din egen dator.

Citatet!

'Det mänskliga hjärtat känner saker som ögat inte kan se, och vet sådant som intellektet inte kan förstå.'
(Robert Valett)'

Det finns många saker i livet som kommer att fånga ditt öga, men bara några få som kommer att fånga ditt hjärta, sträva efter dom.'
(Michael Nolan)