Vänskap och gläjde mellan yngre och äldre kvinna

Vi får då och då mail eller andra meddelanden från människor som vill ha någon att tala med om sin relation. Det kan vara mer eller mindre akuta problem i relationen.

Vi har själva inte möjlighet att erbjuda enskilda samtal, terapi eller coaching på det sättet. Det är ju bland annat därför som vi skapat Relationsskolan där du själv kan få stöd i din relation och utvecklas genom olika texter, videos och ljudfiler.

På denna sida har vi samlat länkar till några vägar att hitta någon att samtala med när du behöver det. Vi har inte personlig erfarenhet av alla vi tipsar om här och har ingen åsikt om vilken av dessa som är bättre eller sämre för dig. Det är helt enkelt tänkt som en förutsättningslös hjälp på vägen för dig som snabbt vill hitta någon att samtala med.

Satori Mateu

Satori håller utbildningar och seminarier på temat relationer, kärlek och passion. Han erbjuder även enskild coaching.

Satoris hemsida

Cecilia Hörnell-Sunar och Per Thor

Återigen för dig i Stockholmstrakten. Markus har tidigare gått i enskild terapi hos Per och kan varmt rekommendera honom. Cecelia och Per erbjuder även seminarier för par.

http://www.imagoterapi.se/

SamtalsFörmedlingen

SamtalsFörmedlingen förmedlar terapeuter med olika inriktning i hela landet. Länken nedan leder till deras söksida. Om du klickar i rutan "Relationer" i formuläret under "Jag vill diskutera" får du fram de som erbjuder samtal och terapi gällande relationer. Du kan även begränsa din sökning till typ av samtal, ort etc.

Samtalsförmedlingens hemsida

Lena Johansson

Lena är Diplomerad Psykosyntesterapeut och har kompletterat detta med bland annat kurser inom KBT (Kognitiv Beteendeterapi). Hon erbjuder samtalsterapi, stödsamtal samt coaching och hon arbetar med både enskilda individer och par. Hennes mottagning finns i Stockholm.

http://www.lenajohansson.se/ 

Fler tips?

Om du har fler egna tips får du gärna dela med dig av dessa via vår Facebook-sida.