Lektion 13 av Relatonsskolan är särskilt riktat till dig som är man, eller snarare har en kärna av huvudsakligen maskulin karaktär, oavsett om du är man eller kvinna.

Denna gång har vi tillfälligt halverat personalstyrkan när det gäller artikelskrivandet. Vi hoppas att denna lektion av Relationsskolan kan bringa mer klarhet för dig om relationen mellan manligt och kvinnligt. Markus skriver ett brev till andra med en kärna av manlig energi som du får ta del av.

Det här är skrivet till dig som har en kärna av manlig energi. Jag kommer att kalla dig man framledes i detta brev för det är vad du oftast är. Ibland kan du också vara en kvinna med en inre kärna av manlig energi. Det är inte lika vanligt, men fullt lika ok så länge det är ditt verkliga jag. För att få polaritet och passion i dina intima relationer behöver du då hitta en man, eller en annan kvinna för den delen, som har en inre kärna av kvinnlig energi.

I denna video ger Markus Amanto tips, råd och delar med sig av sina erfarenheter särskilt riktat till dig med en maskulin inre kärna.